white-Leva_stampel.png

Leverantörer

Våra
butik Fotograf-Malin-Lindner-5806.jpg
white-Levalogga.png
Mini Kollektion
Kollektioner av illustrationer
Evelina Rudenstam är kvinnan bakom underbara Mini Kollektion. Mini kollektion består av fler mindre kollektioner – kollektioner av illustrationer! Vi har ett sort utbud av prints i storleken 30x40 och 13x18 hemma som är snygga att matcha med varandra. Du kan lätt skapa din helt egna, unika MINI kollektionsvägg hemma! Printen passar lika bra hos barn som vuxna!
Terrible Twins
Fantastiska doftljus, tvålar och vetevärmare
Terrible Twins drivs av två systrar bosatta i Dalarna. Terrible Twins drivs av härlig kreativitet och glädje. Vi har deras fantastiska doftljus, tvålar och vetevärmare. Terrible Twins skapar produkter för naturligt välbefinnande och personliga interiörer. Våra produkter görs med noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet, ekologisk vete och hellinne. Svensktillverkat och ekologiskt
Klippan Yllefabrik
Fina barnfiltar
Klippan Yllefabrik... På vår barnavdelning är vi stolta över att kunna presentera underbara Klippan Yllefabrik i form av deras fina barnfiltar. De kommer i härliga klara färger tillverkade av ull, chenille och bomull.
Storebror
Ruffare och urbanare stil i form av både möbler, kökstillbehör & övrig interiör
Från Holland kommer även HK Living och Storebror som vi har ett bra samarbete med via svenska agenten Customade. Båda dessa märken bjuder på lite ruffare och urbanare stil i form av både möbler, kökstillbehör och övrig interiör. HK Living och Storebror lyckas förena både genuiet och industrialism i ett modernt uttryck som vi älskar!
Madam Stoltz
Handplockad Indieninspirerad interiör
Madam Stoltz… Leverar fin handplockad Indieninspirerad interiör till oss. Vi beställer mycket marmor, klarglas och fina ljusstakar från Madam Stoltz, men även fina krokar och korgar. Det har aldrig funnits en stor masterplan bakom Madam Stoltz. Drivkrafterna varit kreativitet, fantasi och ett äventyrligt sinne. Kombinerat med en djup fascination av den asiatiska livsstil.
Klinta
Massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus
Klintas massageljus är inga vanliga doftljus. Det är en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. En veganskt produkt av plantoljor och vax från förnyelsebara källor. Ljusen brinner vackert utan sot. Doppa fingret i oljan och massera in… Luktar ljuvligt!
House Doctor
Modern men ändå tidlös design - förvaring, kökstillbehör, mattor, möbler...
House Doctor…En av våra största leverantörer. Danska House doctor levererar modern men ändå tidlös design för ung som äldre. Från House doctor beställer vi interiör som förvaring, kökstillbehör, mattor, möbler och övrig decor mm. House doctor distribuerar även våra populära märken Nicolas Vahé och Meraki.
OMM Design
Barnavdelning med tallrikar, skålar, wordbanners
OMM Design... Förgyller vår barnavdelning med härliga motiv bl.a. designat av Ingela Arrhenius. Vi har underbara tallrikar, skålar, wordbanners, bokstöd, vykort och mycket annat från OMM Design.